Лавочки Житомира Відхилений

Доданий
10.04.2017
Номер
9
КОМФОРТНЕ МІСТО

Пішохідна вулиця Михайлівська та Замкова Гора повинні стати головною окрасою Житомира. Даним проектом передбачається розміщення спеціальних кругових і звичайних лавочок, чавунних квітників, вазонів довгорічних квітів, сміттєвих урн.

Автор проєкту
Віталій
Віталій Сівко
Бюджет
965 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Вулиця Михайлівська - Серце Житомира

Загальнодоступність

Так.
Вільний доступ для усіх

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

На основі проведених командою обговорень у нашій неприбутковій Громадській організації "ХХІ покоління" та Молодіжного Активу Розвитку Житомирщини (до складу яких входять соціально-активна молодь Житомира і області) ми визначили найбільш актуальні проекти, які варто реалізувати в Житомирі для покращення розвитку благоустрою міста. Вважаємо даний проект важливим для Житомира.

План заходів з реалізації проекту

У презентації проекту, яка додається, міститься детальний опис об'єктів, які необхідно придбати та розмістити на вулиці Михайлівській і на Замковій Горі (за будинком Головного управління юстиції у Житомирській області).

Опис проекту

Вулиця Михайлівська має стати головною окрасою Житомира. Даним проектом передбачається встановлення уздовж усієї пішохідної вулиці Михайлівської спеціально визначених 25 кругових лавочок, 25 чавунних квітників та 25 вазонів герані, 30 лавочок поряд із сценою та розміщення на Замковій Горі (за будинком правосуддя) 40 лавочок, 60 чавунних урн для сміття.

Фотографії