«ВІД МРІЙ ДО РЕАЛІЙ» Спортивно - ігровий майданчик Брав участь

Доданий
31.05.2017
Номер
88
КОМФОРТНЕ МІСТО

Перетворення прибудинкової території та занедбаної території за адресою вул. Гагаріна на озеленену територію з роликовою доріжкою для дітей в літній період та облаштування ковзанки в зимовий період. На даній земельній ділянці планується розміщення спортивного обладнання та бігових доріжок для катання на роликах та скейт – бордах.

Автор проєкту
Валерій
Валерій Шевчук
Бюджет
981 400 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Створення спортивно – ігрового майданчика з біговою доріжкою на Зоні Здоров'я належить дітям, які катаються на роликах, а зимою – на ковзанах.

Загальнодоступність

Так.
Для всіх мешканців та гостей міста

Користувачі

Дорослі, діти, сім’ї, похилі люди, мами з колясками, молодь, діти з особливими потребами.

Проблема

Види спорту зараз дуже популярні серед молоді, субкультура розвивається і це позитивно впливає на здоров'я молодого покоління. Але на жаль, в Житомирі дуже мало доріжок для роликів, а в районі Гагаріна вони взагалі відсутні. Наші діти вимушені їздити далеко, щоб розвивати свою майстерність або кататись на проїзній частині автодоріг, створюючи небезпеку для життя і здоров’я дітей.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Проблемою дитячого майданчика на вулиці Гагаріна є те, що він не відповідає сучасним вимогам, потребує реконструкції та будівництва нових спортивних споруд для занять загальною фізичною підготовкою дітей та підлітків. У зв’язку зі значною кількістю дітей середнього та старшого віку є потреба у реконструкції й встановленні дитячого ігрового майданчика з біговою доріжкою. Можна використати готову асфальтовану ділянку комунальної власності для розвитку Зони Здоров'я, як місця активного відпочинку дітей. Тут вони будуть зустрічатись і відточувати свою майстерність при проведенні різноманітних культурно – спортивних заходів.

План заходів з реалізації проекту

Розробка проекту; виготовлення проектно – кошторисної документації; будівництво спортивного майданчику з облаштуванням благоустрою, озелененню ; встановлення лавочок; виконання всіх технічних умов, вказаних в технічному завданні проекту (файл додається) (Додаток № 1)

Опис проекту

Основна мета проекту - ефективне і раціональне використання міських територій та забезпечення гармонійного розвитку м.Житомира.
Територія по вул. Гагаріна, 55 знаходиться в жахливому стані. Вона вся заросла, занедбана (фото додаю)
Створення спортивного майданчику сприятиме підвищенню рівня фізичної та загальної культури населення та вирішить проблему незайнятості дітей, підлітків та молоді. Гра та заняття спортом на такому майданчику додадуть силу, здоров’я, спритність нашому майбутньому поколінню. Будівництво дитячо-спортивного та майданчика дасть можливість поліпшити умови для виховання та відпочинку дітей, молоді, вжити заходів
щодо попередження травматизму, безпеки життєдіяльності дітей. Нові споруди нададуть дітям та підліткам можливість проводити спортивні заходи, залучати їх до активності. Значно поліпшаться умови для дозвілля дітей та молоді. Реалізація даного проекту дозволить мати мешканцям тихе рекреаційне місце, щоб відпочити від пилу, газу, шуму доріг. Зелені насадження фактично уже існують, їх потрібно тільки впорядкувати. З’явиться реальна можливість підтримати здоров’я людей в тих далеко не ідеальних умовах, що зараз існують в даному районі.

Фотографії