Дитячий майданчик по вул. Хлібній-С.Бандери Брав участь

Доданий
30.05.2017
Номер
60
КОМФОРТНЕ МІСТО

Повна реконструкція прибудинкової території по вулиці Хлібній - С. Бандери, встановлення сучасного розвиваючого дитячого майданчика з метою залучення до активного розвитку молоді та відпочинку людей похилого віку.

Автор проєкту
Микола
Микола Турко
Бюджет
473 902 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Реконструкція прибудинкової території, встановлення сучасного розвиваючого дитячого майданчика для активного відпочинку та розвитку

Загальнодоступність

Так.
Доступ буде відкритий для всіх жителів міста

Користувачі

Жителі та гості міста

Проблема

Проблема складається з того, що немає дитячого майданчика. Існуючі спортивні та ігрові споруди ламаються, виводяться з експлуатації через загрозу здоров'ю та життю дітей та стають морально застарілими. Обладнання дороговартісне і батьки невзмозі допомогти. На території здебільшого дорослі та молодь палять цигарки та п'ють міцні напої.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Встановлення дитячих ігрових спортивних майданчиків дозволить організувати комфортне дозвілля та відпочинок дітей, батьків з дітьми, дітей з обмеженими можливостями та людей похилого віку. Реалізація проекту "Майданчик дитинства" є не лише нагальною, а й неохідною, оскільки щодня забезпечить раціональний руховий й загальний режим дня та організацію на належному рівні фізичної підготовки у людей, формуватиме у них звичку до здорового способу життя.

План заходів з реалізації проекту

Наповнення та осучаснення прибудинкової території комплексом безпечного, багатофункціонального спортивно - ігрового обладнання, який включає різні спортивні та ігрові споруди на території району. Відповідно до проекту потрібно встановити спортивні та ігрові споруди, доступні дітям дошкільного віку та дітей з обмеженими можливостями.

Опис проекту

Реалізація проекту передбачає дотримання низки таких технічних, організаційних і безпечних вимог: спортивні та ігрові споруди мають бути різнопланові, безпечні, з гладкою поверхнею, без гострих країв, мати страхувальні бортики; виконані з матеріалів, які витримують великі навантаження і мають дозвіл санітарно - гігієнічної експертизи та сертифікат якості; кріплення та установка мають бути надійними, з урахуванням максимального навантаження на конструкцію в процесі експлуатації, отвори закриті безпечними заглушками; пофарбовані в яскраві кольори, стійки до несприятливих погодних умов у різні пори року з високою зносостійкістю протягом декількох років; земляна поверхня території спортивного дитячого майданчика повинна бути вкрита травмонебезпечним покриття зеленого кольору товщиною не менше 30 мм, бігова доріжка навколо спортивного майданчика покрита травмонебезпечним покриттям червоного кольору без швів та стиків; освітлення в темну пору доби має бути не менше 10 лк на рівні землі.

Фотографії