Твій шлях до бібліотеки Відхилений

Доданий
26.05.2017
Номер
34
КОМФОРТНЕ МІСТО

Проект "Твій шлях до бібліотеки" це чудова можливість зробити впізнаваною бібліотеку, покращити її зовнішній вигляд та зробити зручний, гарний шлях для відвідувачів бібліотеки та жителів мікрорайону.

Автор проєкту
Лариса
Лариса Харчук
Бюджет
994 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Зробити зручний та гарний шлях до бібліотеки, щоб всім відвідувачам і в тому числі людям поважного віку, молоді та батькам з дітьми було б комфортно йти до бібліотеки.

Загальнодоступність

Так.
Доступ відкритий для всіх.

Користувачі

Відвідувачі бібліотеки, жителі та гості міста.

Проблема

Дорога до Центральної міської бібліотеки міста Житомира, яка знаходиться за адресою місто Житомир, вул. Добровольчих батальйонів, 3 в житловому районі "Виставка" (навпроти ТРЦ "Глобал" по вул. Київській), знаходиться в незадовільному та жахливому стані, з вибоїнами, брудом, зовсім відсутнє асфальтоване покриття, не має освітлення. Все це створює незручності та дискомфорт, нівелює імідж культурного закладу для гостей міста, відвідувачів, митців, які відвідують Центральну міську бібліотеку.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Прононуємо проект "Твій шлях до бібліотеки" для покращення дороги в районі бібліотеки та доповнення її креативними інтер'єрними рішеннями; для більш привабливого естетичного вигляду , популяризації та збільшення значущості ролі бібліотеки. Дорога стане презентабельною, на ній можна буде проводити різні інформаційно-культурні заходи.

План заходів з реалізації проекту

Ремонт асфальтованого покриття дороги, озеленення придорожньої зони навколо бібліотеки, оздоблення зони відпочинку біля бібліотеки предметами ландшафтного інтер'єру, проведення та встановлення освітлення, креативне оформлення фасаду бібліотеки, встановлення вільної Wi-fi зони в межах дороги.

Опис проекту

Даний проект включає в себе ремонтні роботи дороги, озеленення прилеглої території, встановлення освітлення вздовж дороги, креативне, яскраве оформлення фасаду бібліотеки та прилеглої території.

Фотографії