Фестиваль "Таких як я багато!" Брав участь

Доданий
31.05.2017
Номер
93
АКТИВНЕ МІСТО

Щорічний благодійно-мистецький фестиваль, що проходить під гаслом "Таких як я багато!" - це серія культурно-освітніх заходів та акцій в м. Житомирі. За час підготовки до заходу та безпосередньо з моменту його відкриття створення розгалуженої системи проектів в галузі культури та мистецтва, спрямованих на розвиток творчого потенціалу молоді міста.

Автор проєкту
Юлія
Юлія Закаржевська
Бюджет
84 278 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Облаштування майданчика та організація на його території ряду мистецьких заходів та акцій. Створення розгалуженої системи проектів в галузі культури та мистецтва

Загальнодоступність

Так.
Вхід за доброчинним внеском або за зазделегідь придбаним квитком.

Користувачі

Цільовою аудиторією проекту є люди, які проживають в місті Житомирі та Житомирській області незалежно від віку, які бажають долучитись до збору коштів та задля духовного збагачення.

Проблема

При успішній реалізації задуманого проекту створиться стійка практика по організації благодійних та мистецьких заходів, а також створяться умови для їх проведення. Пріоритетним завданням програми є збір коштів для придбання гамма-терапевтичного пристрою, а також розвиток творчої думки молоді, духовне та культурне збагачення населення, тому доцільним буде розглядати проект як такий, що діятиме на постійній основі або у формі фестивалю з певною періодичністю.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Актуальність проекту полягає в тому, що він в вперше в Житомирі створює умови для обладнання мистецького майданчика та плацу для розвитку різноманітних творчих угрупувань міста та області на його основі.

План заходів з реалізації проекту

І. Створення робочої групи, ІІ. Пошук та обладнання арт-майданчика, ІІІ. Налагодження зв’язку з громадськістю, IV. Організація творчого дозвілля молоді, V. Проведення заходу,

Опис проекту

Благодійно-мистецький фонд на підтримку онкохворої молоді «АрТерапія» - організація, яка реалізовує благодійну та мистецьку діяльність в місті Житомирі. Основна мета – не просто поєднати мистецтво та благодійність, а й довести що мистецтво може лікувати.
До моменту відкриття арт-майданчику, в період підготовки, планується створити розгалужену систему майстер-класів, організувати проведення тренінгів та тематичних занять із залученням місцевих діячів культури, майстрів із декоративного-прикладного мистецтва, проведення творчих вечорів місцевих аматорів.
З метою доцільного використання зібраних коштів створюватимуться пріоритетні ради, які керуватимуть та вестимуть фінансовий облік та нестимуть відповідальність за їх використання.
Підводячи підсумки, слід зауважити, що арт-майданчик – не просто перший в Житомирі фестиваль творчості широкого масштабу, це проект, в основі якого закладена благородна мета – придбати гамма-терапевтичний пристрій, який стане порятунком тисячам життів.