Затишний двір – сусідам повір! Брав участь

Доданий
31.05.2017
Номер
85
КОМФОРТНЕ МІСТО

Прибудинкова територія довкола будинку № 46-а по вул. Корольова, перебуває у частково занедбаному стані і потребує поліпшення та впорядкування публічного простору, а також формування декількох різноспрямованих зон. Реалізація даного проекту дасть можливість суттєво вдосконалити та систематизувати прибудинкову територію і згуртувати мешканців будинку, сприятиме їх дозвіллю та дозвіллю дітей.

Автор проєкту
Сергій
Сергій Касянчук
Бюджет
678 658 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Реалізація даного проекту дасть можливість суттєво вдосконалити та систематизувати прибудинкову територію і згуртувати мешканців будинку, сприятиме їх дозвіллю та дозвіллю дітей.

Загальнодоступність

Так.
Всі бажаючі зможуть користуватися результатами

План заходів з реалізації проекту

Територію потрібно умовно визначити по периметру живоплотом. На дитячий майданчик встановити карусель, дитячу гойдалку, дитячий столик, дитячий будиночок. Виокремлюємо та асфальтуємо 3 майданчики для тимчасової стоянки автомобілів. Біля кожного під’їзду встановити нові комфортні лавки та урни. Зробити дві альпійських гірки. І т.д.

Опис проекту

Прибудинкова територія довкола будинку № 46-а, перебуває у частково занедбаному стані і потребує поліпшення та впорядкування публічного простору.
Територію потрібно умовно визначити по периметру живоплотом. Це сприятиме виокремленню території і перешкоджатиме проникненню сторонніх осіб на територію.
На дитячий майданчик встановити карусель, дитячу гойдалку, дитячий столик, дитячий будиночок. Дитячий майданчик відгородити від інших зон прибудинкової території зеленими насадженнями.
Виокремлюємо та асфальтуємо 3 майданчики для тимчасової стоянки автомобілів.
Близько десяти сушок для одягу розмістити за будинком, щоб вони не суперечили новоутвореному плану зонування території.
Біля кожного під’їзду встановити нові комфортні лавки та урни.
Зелену зону біля під’їздів оновити новими насадженнями, перелік яких вказаний у таблиці витрат.
Зробити дві альпійських гірки.
Стежку між будинком 44-а і дитячим майданчиком викласти тротуарною плиткою. Вздовж проходу встановити по дві лавки з кожного боку.
Публічний сусідський простір призначатиметься для рекреації. Встановлення бесідки сприятиме проведенню дозвілля жителів будинку та їх гуртуванню. Зазначену зону буде виокремлено зеленими насадженнями (див. №1 на малюнку).
Поруч із зоною №1, буде розміщуватися простір №2 (спортивний), де встановити новий стаціонарний тенісний стіл та дві лавки. Територію потрібно відгородити зеленими насадженнями (див. № 2 на малюнку).
В бік від простору №2 розмістити зону №3. В межах названої території розмістити невелику сцену, розміром 8 кв. м. та п’ять лавок, де б мешканці мали місце для зустрічей, діти могли гратися між собою і з батьками (див. №3 на малюнку).
В межах четвертої зони, пропонується встановити три пісочниці для дітей.
Ще один прохід між будинком 44-а слід закласти тротуарною плиткою.
Територію між зазначеними вище зонами пропонується засадити газоном.
Біля під’їздів можливо встановити стаціонарні підставки для квітів.

Фотографії