Ігровий та спортивний простір "Активний відпочинок на Мар'янівці" На реалізації

Доданий
31.05.2017
Номер
83
АКТИВНЕ МІСТО

Будівництво ігрового та спортивного майданчиків, де діти всього мікрорайону зможуть проводити дозвілля разом з батьками. Встановлення вуличних тренажерів, для занять підлітків і дорослих, дасть змогу залучити молодь до занять спортом та культивувати здоровий спосіб життя.

Автор проєкту
Олена
Олена Ничипорчук
Бюджет
999 302 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Створити єдиний в мікрорайоні Мар"янівки майданчик, який стане цетром спортивного дозвілля для всієї родини. Залучити дітей і молодь до занять спортом та сприяти здоровому способу життя.

Загальнодоступність

Так.
Об"єкт буде безкоштовним і доступним для всіх. Графік вільного доступу: з 8.00 до 22.00

Користувачі

всі житомиряни, незалежно від віку, які прагнуть активного відпочинку і хочуть займатись спортом

Проблема

В мікрорайоні немає жодного ігрового чи спортивного майданчиків із загальним доступом до них. Їх будівництво дозволить зменшити кількість шкідливих звичок серед молоді, урізноманітнити дозвілля для родин з маленькими дітьми; безкоштовно тренуватися усім бажаючим.молоді

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Даний проект враховує інтереси різних вікових груп житомирян; задовільнить попит молоді займатися спортом та сприятиме повноцінному відпочинку мешканців мікрорайону і не лише. Будівництво не вимагає великих часових витрат та, безсумнівно, компенсує фінансові витрати створенням дитячо-спортивного ігрового простору. Окрім того, родини зможуть економити кошти на проїзд до різних секцій, які знаходяться, переважно, в центрі міста.

План заходів з реалізації проекту

Зрізка дерев, викорчування пнів; підготувати покриття для майданчиків; встановлення опор освітлення; встановлення металевого паркану; встановлення елементів ігрового і спортивного майданчиків; встановлення тенісних столів; встановлення лавочок і баків для сміття; висадка квітів і багаторічних рослин..

Опис проекту

Пропонуємо в мікрорайоні Мар"янівки, на території ЗОШ № 10 м. Житомира, на мальовничій зеленій зоні, яка не використовується зробити ігровий та спортивний майданчики, які стануть осередком спортивного дозвілля для всіх бажаючих. Простір складатиметься з двох відокремлених майданчиків: дитячого і спортивного (вуличні тренажери та тенісні столи). Навколо буде розташований металевий паркан, який дозволить вберегти споруди від вандалізму та охочих до шкідливих звичок. По периметру простору будуть встановлені опори із світодіодним освітленням. Також буде встановлено ряд зручних лавочок та контейнерів для сміття. Доріжки, викладені плиткою, зроблять майданчики доступними за будь-якої погоди, а гумова плитка на самих майданчиках зменшить ймовірність травматизму. Висадка квітів та рослин навколо створить атмосферу затишку і краси.

Фотографії