20 човнів Тетерева Відхилений

Доданий
10.04.2017
Номер
8
АКТИВНЕ МІСТО

У Житомирі немає належних умов для відпочинку на водних просторах Тетерева. А у міському парку є човни, але вони знаходиться в поганому стані. Проектом передбачається придбання 15 веслових човнів, 1 катеру, 4 водних велосипедів та водного банану. Запровадження проекту дасть можливість молоді і сім'ям з дітьми відпочивати на річці у центральному міському парку.

Автор проєкту
Віталій
Віталій Сівко
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Запровадження даного проекту дасть можливість сім'ям з дітьми відпочивати на річці Тетерів у центральному Житомирському міському парку.

Загальнодоступність

Так.
Користуватися новими човнами зможуть усі враховуючи те, що вони будуть у власності КП "Парк"

Проблема

Потреба в оновленні засобів відпочинку на воді у Комунального підприємства "Парк" є великою. Ті човни, які сьогодні перебувають на балансі підприємства мають жахливий вигляд. У додатку пропонуємо Вам ознайомитися з презентацією, де розміщені фотографії, які підтверджують наші слова. Зважаючи на це, у Житомирі, де проживає близько 270 тисяч осіб є потреба в активному відпочинку молоді, сімей з дітьми на річці Тетерів у центральному Житомирському міському парку.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

На основі проведених обговорень у нашій неприбутковій Громадській організації "ХХІ покоління" та Молодіжного Активу Розвитку Житомирщини (до складу яких входять соціально-активнва молодь Житомира і області) ми визначили найбільш актуальні проекти, які варто реалізувати в Житомирі для покращення розвитку міста. Вважаємо даний проект важливим для Житомира.

План заходів з реалізації проекту

У презентації, що додається, розміщений детальний опис засобів, які планується придбати в рамках даного проекту.

Опис проекту

У Житомирі немає належних умов для відпочинку жителів і гостей міста на водних просторах річки Тетерів. А у Житомирському міському парку річкові човни знаходиться у поганому стані, їх вік становить 20-30 років. Даним проектом "20 човнів Тетерева" передбачається придбання якісних 15 веслових човнів, 1 катеру, 4 водних велосипедів та надувного водного банану. Ми разом з керівником Комунального підприємства "Парк" проаналізували найбільш кращі варіанти човнів, катеру і визначили перелік того, що необхідно придбати. Запровадження даного проекту дасть можливість молоді і сім'ям з дітьми відпочивати на річці Тетерів у центральному Житомирському міському парку.

Фотографії