Житомир - не смітник! (Корбутівка, Мальованка). Брав участь

Доданий
30.05.2017
Номер
63
ЗЕЛЕНЕ МІСТО

Проектом передбачається розширення на території усього міста започаткованого нами проекту по роздільному сміттєзбиранню в Житомирі, який у 2016 році одержав на голосуванні 4 місце серед 11 проектів-фіналістів.

Автор проєкту
Ірина
Ірина Мороз
Бюджет
929 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Розширити проект "Житомир - не смітник!" на території районів усього міста.

Загальнодоступність

Так.
Жителі районів Корбутівка та Мальованка

Користувачі

Житомиряни, Комунальне автотранспортне підприємство 0628 Житомирської міської ради.

Проблема

Вирішення проблеми формування, збору та вторинного перероблення твердих побутових відходів потребує нагального вирішення.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

У 2016 році ми розробили і в 2017 році впроваджуємо перший етап проекту "Житомир - не смітник!". Проект спрямований на встановлення по місту якісних великогабаритних металевих контейнерів для збору пластику, скла, паперу, металу.

План заходів з реалізації проекту

Планується придбання та встановлення близько 100 контейнерів на визначених локаціях районів Корбутівка і Мальованка.

Опис проекту

Термін розкладання у природі пластику становить до 1000 років, скла - 1000 років, металевих банок - 200-500 років. Щодоби на міське сміттєзвалище у Житомирі вивозиться близько 12 тисяч метрів кубічних сміття. Це все негативно впливає на екологію, чистоту землі, води, повітря. Уявіть, яким буде Ваше і Ваших дітей здоров'я, якщо дану проблему не ліквідовувати. Ми розраховуємо на підтримку кожного для кого Житомир є домівкою, де має панувати чистота. Впровадження проекту на базі Комунального АТП 0628 Житомирської міської ради.

Фотографії