Капітальний ремонт та обладнення БК УТОГ м. Житомир Відхилений

Доданий
30.05.2017
Номер
61
КОМФОРТНЕ МІСТО

На даній час БК УТОГ в занедбаному стані: підлога прогнила, актова зала потребує обновлення стін, фарбування теслярських робіт, нового оздоблення, освітлення сцени і зали. Потрібне нове меблювання зали та сцени. Одяг сцени. Потрібні дизайнерські розробки по облаштуванню БК УТОГ та впорядкування території навколо.

Автор проєкту
Галина
Галина Орлюк
Бюджет
986 167 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Створити заклад БК УТОГ доступним і достойним місцем для дозвілля та духовного розвитку відвідувачів.

Загальнодоступність

Так.
Для членів УТОГ, мешканців міста.

Користувачі

Користувачами будуть члени УТОГу та їх родини, мешканці міста та гості.

Проблема

Будинок Культури УТОГ конче потребує генерального та поточного ремонту з сучасними технологіями.Будинок Культури УТОГ на сьогодні не може якісно надавати послуги членам УТОГу, тому що,немає технічніх засобів , актова зала знаходиться в занедбаному стані...Люди інваліди з вадами слуху, будуть почувати себе некомфортно.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Це єдине правильне рішення - виграти тендер,бо ЖОО УТОГ має мізерне фінансування. Багато наших гуртків і клубів працюють безкоштовно.Ми не спроможні обладнати і зробити ремонт у БК УТОГ.

План заходів з реалізації проекту

Результати реалізації проектної пропозиції: - Організація цікавого,творчого,культурно-естетичного дозвілля дітей, молоді, дорослих; - Творчий розвиток членів УТОГ,їх самореалізація; - Сприяння зміцненню і розвитку сімейних відносин та спільної творчості батьків та дітей; - Дозвілля ветеранів УТОГ та спільне створення творчих проектів для людей похилого віку; - Нові можливості більш ефективного використання приміщення для задоволення культурних потреб міської громади та на сам перед членів УТОГ так як, БК УТОГ є їх другою рідною домівкою, місцем обговорення важливих подій та рішення питань. - Створення фестивалів,концертів, тренінгів, диспутів та ін. заходів. - Створення нових клубів за інтересами, тощо.

Опис проекту

Капітальний ремонт та обладнання БК УТОГ м.Житомира.
На даний час БК УТОГ в занедбаному стані: підлога прогнила, актова зала потребує обновлення стін, фарбування, теслярських робіт, нового оздоблення, освітлення сцени і зали. Потрібне нове меблювання зали та сцени, одяг сцени. Ремонт підсобних приміщень: карманів,костюмерної, гримерки,акторської кімнати. Необхідне технічне оздоблення. Потрібні дизайнерські розробки по облаштуванню БК УТОГ та впорядкування території навколо.
Наші колективи нечуючих, дітей- інвалідів танцювальний
«Зорі Полісся», студія театр «Маска», Народний
самодіяльний театр ветеранів, займають перші місця не тільки в Україні, але і за кордоном,ми маємо створити належні умови для занять, та комфортну атмосферу, гарний вигляд БК УТОГ для наших людей і гостей закладу.

Фотографії