ХУДОЖНЬО-ДЕКОРАТИВНА КОМПОЗИЦІЯ «ПАРА» – ЖИТТЯ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ЛЮБОВІ» Брав участь

Доданий
30.05.2017
Номер
57
КОМФОРТНЕ МІСТО

Художньо-декоративна композиція стане візитівкою міста і вирішить трирічну проблему по благоустрою.
Художньо-декоративна композиція передаватиме, що життя починається з любові, зі створення сім’ї, любові до Творця, до Всесвіту, до своєї планети Землі, до своєї країни, до своєї родини, до всього людства, до всього існуючого.

Автор проєкту
Оксана
Оксана Довбня
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Візитівка міста - архітектурний пам*ятник ПАМ|’ЯТНИК «ПАРА» – ЖИТТЯ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ЛЮБОВІ»

Загальнодоступність

Так.
Проект загальнодоступний.

Користувачі

Всі люди.

Проблема

Не має.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

План заходів з реалізації проекту

Попереднє колегіальне обговорення з профільним комітетом.

Опис проекту

Пам’ятник стане візитівкою міста і вирішить трирічну проблему по благоустрою.
Архітектурний пам’ятник передаватиме, що життя починається з любові, зі створення сім’ї, любові до Творця, до Всесвіту, до своєї планети Землі, до своєї країни, до своєї родини, до всього людства, до всього існуючого. Одне ціле – це чоловік та жінка в рівновазі та гармонії об’єднуються, щоб створити сім’ю, створити щось нове і набагато більше, ніж кожний із них, взятий індивідуально, протистоять і урівноважуються між собою. Ці слова треба вигравірувати на постаменті для пояснення концепції пам’ятника людям.
Туристи будуть здивовані дороговизною і красою споруди, можливо за договором франчайзингу копії споруди продавати по всім куточкам планети та наповнювати бюджет громади міста, області. Збільшаться експортні операції по продажу гранітних виробів. На зауваження, що це устарілий матеріал – червоний граніт для нашого регіону, то для приїзжих людей це екзотика, для нас екзотика - це вироби з плитки в Єгипті з білого піску пустелі, для нас екзотика новітні технології в Сінгапурі. Щоб побудувати щось новітнє потрібні матеріали, обладнання, кваліфіковані спеціалісти європейського рівня.

Спорудження пам’ятника з червоного граніту (Лезниківське родовище, колір граніту, як у постамента пам*ятника О.С. Пушкіна), з лавками, ліхтарями, в майбутньому сонячними, W-F зв’язком, урнами.
Пам’ятник буде чудовим місцем для прогулянок людей, батьків з дітьми, фото-сесій молодят, спілкування та знайомство між собою жителів, відпочинок для людей похилого віку. Жителям буде що показати туристам і гостям міста. Кожний житель матиме можливість відпочити, помилуватися красою міста.

Фотографії