СКЕЙТ ПАРК "УКРАЇНА" Відхилений

Доданий
30.05.2017
Номер
50
АКТИВНЕ МІСТО

Екстримальні види спорту зараз дуже популярні серед молоді, субкультура розвивається і це позитивно впливає на здоров'я молодого покоління. Але на жаль, в Житомирі взагалі відсутній хоча б один парк для екстримальних видів спорту.

Автор проєкту
Владислав
Владислав Малиновський
Бюджет
918 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Метою є створення першого скейт-парку в місті Житомирі.

Загальнодоступність

Так.
Проект буде доступний усім бажаючим 7 днів на тиждень

Користувачі

Любителі екстрімальних видів спорту. Фігури мають різні ступені складності і можуть використовуватись і маленькими дітьми.

Проблема

Відсутність хоча б одного парку для екстримальних видів спорту в нашому місті.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Такий скейт-парк позитивно вплине на соціальну ситуацію і виховання дітей, які матимуть місце для дозвілля. Спортивні федерації зможуть проводити змагання, а мобільні фігури, за потреби, можуть бути перенесені в інше місце.

План заходів з реалізації проекту

Розробка проекту; підготовка майданчику разом зі школярами та місцевими мешканцями; виготовлення та монтаж фігур; виконання всіх технічних умов вказаних в технічному завданні проекту (файл додається): фанерно-дерев’яний каркас фігур; водостійка ламінована фанера європейского стандарту EN 13986, EN 314 2/3; робоче фанерне покриття не тоньше 12 мм, з плівкою зі збільшеною зносостійкістю 220 г/м кв. і відповідати стандарту EN 438-2 і т.д. згідно файла.

Фотографії