Заміна та вирівнювання з проїзною частиною каналізаційних люків Брав участь

Доданий
30.05.2017
Номер
49
ЕФЕКТИВНЕ МІСТО

Однією з особливостей нашого міста є наявність великої кількості каналізаційних люків на дорогах. Більшість люків є непридатними через свій знос, ломаються кришки люків, а також майже всі вони просіли, що завдає проблематики автомобілістам, адже машини виїзджають на зустрічну смугу задля їх об"їзду чим ствоюють небезпечну ситуацію, як для себе, так і для пішоходів.

Автор проєкту
Дмитро
Дмитро Савіцький
Бюджет
990 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Безпека дорожнього руху

Загальнодоступність

Так.
Забезпечення привабливості міста та безпеки дорожнього руху

Користувачі

Результатами проекту зможуть користуватися усі автомобілісти.

Проблема

Застарілість каналізаційних люків, їх просідання на дорозі, провали, що призводить до аварійності на дорогах міста

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Забезпечити поступову заміну люків за новітніми технологіями з викоритсанням монтажної суміші IZOLSAN HF, яка дозволяє проїзджати автомобілям після заливки через 30 хвилин, із заміною бетонних кілець та установкою якісних чугунних люків із системою проти кражі.

План заходів з реалізації проекту

Закупити необхідні матеріали, люки, бетонні кільця і залучити місцеві комунальні підприємства для реалізації даного проекту із обов"язковим контролем якості.

Опис проекту

Проект забезпечить безпечність дорожнього руху на вулицях нашого міста. Роботи мають бути виконані якісно із використанням новітніх технологій та матеріалів з гарантією понад 10 років. Люки повинні бути із системою проти краж і витримкою на них понад 50 тон.