Створення культурно-освітнього хабу CONCRETE Брав участь

Доданий
29.05.2017
Номер
42
ІННОВАЦІЙНЕ МІСТО

Хаб CONCRETE - це експериментальний публічний простір та затишне, камерне місце, де можна було б проводити освітні та культурні заходи серед однодумців та поціновувачів сучасного та класичного мистецтва.

Автор проєкту
Владислав
Владислав Малиновський
Бюджет
996 845 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

CONCRETE - це проект з відновлення занедбаного публічного простору і перетворення його на динамічну платформу культурної та соціальної взаємодії в нашому місті.

Загальнодоступність

Так.
Простір буде доступний для кожного бажаючого на протязі 6 днів тижня з 11:00 до 23:00.

Користувачі

Діти та підлітки від 6 до 14 років; учні та студенти від 14 до 25 років; молодь та інші соціально демографічні групи населення без обмеження по віку та статті .

Проблема

Абсолютна бездіяльність в розвитку культурно-освітнього життя мешканців Житомира завдяки не консолідованій роботі інститутів освітніх та культурних представництв міста. Відсутність хоча б одного навчального простору який був би доступний 7 днів на тиждень для, без винятку, усіх мешканців міста.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Мультимедійна сучасна культура виконує ті ж функції для міста, що і будь-яка інша культура: розважає, розвиває, консолідує. Вона може бути однією з головних причин зростання туристичної привабливості міста, а також передумовою для становлення Житомира як вагомого, культурного центра на мапі України. У найуспішніших учнів центру буде нагода проявити свою майстерність як на локальних культурних заходах Житомирської області так і за її межами. Після першого року реалізації проекту, завдяки команді професіоналів у сфері івент-менеджменту та принципам соціального підприємництва, проект має шанс стати самоокупним, та не потребувати в майбутньому бюджетних коштів для підтримання власного функціонування.

Фотографії