Музична школа – симфонія дитячих мрій На реалізації

Доданий
29.05.2017
Номер
41
Інше

Мистецька освіта – це засіб, який сприяє розвитку людських ресурсів, необхідних для використання їх цінного культурного капіталу.
Охайна, гарно відремонтована музична школа – симфонія дитячих мрій.

Автор проєкту
Валентина
Валентина Колесник
Бюджет
990 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Створення сучасних комфортних умов для навчання дітей грі на різноманітних музичних інструментах, зберігання та використання музичних інструментів, наочності, технічних засобів навчання.

Загальнодоступність

Так.
Доступ вільний 6 днів на тиждень.

Користувачі

Жителі міста

Проблема

Будівля школи збудована до 1917 року, в даний час дах під час дощу протікає, стіни погано утримують тепло.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Капітальний ремонт даху та утеплення фасаду школи значно покращить умови навчання учнів, дозволить створити відповідні умови для їх творчого зростання. Крім цього проведення зазначених робіт забезпечить економне використання енергоресурсів та бюджетних асигнувань на їх оплату.

План заходів з реалізації проекту

Капітально відремонтувати дах та утеплити фасад школи, перетворити будівлю в сучасний привабливий центр початкової музичної освіти.

Опис проекту

Музична школа № 3 Житомирської міської ради є важливим мистецьким осередком, центром культурного просвітництва, виховання та навчання дітей, творчої молоді мікрорайону Смолянка. Реалізація даного проекту допоможе створити більш комфортні умови для навчання молоді, для для залучення більшої кількості учнів до стін школи для розвитку їх творчого потенціалу.

Фотографії