"Бібліоняня" - дитячі кімнати в міських бібліотеках (або "Поки мами читають") Відхилений

Доданий
26.05.2017
Номер
33
Інше

Бібліоняня - це чудова ігрова кімната, зона для творчості і рухливих ігор, де діти можуть дружити, спілкуватись, розвивати творчі здібності, а батьки займатись за своїми інтересами.

Автор проєкту
Лариса
Лариса Харчук
Бюджет
981 126 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Переформатувати бібліотеку в сучасний простір для змістовного дозвілля батьків, а для дітей створити комфортні зони для розвитку своїх здібностей через створення дитячих кімнат "Бібліоняня"

Загальнодоступність

Так.
Доступ вільний, крім вихідних днів у бібліотеках.

Користувачі

Жителі міста

Проблема

Дослідження показали, що батьки залюбки готові залишити дитину на незначний час в стінах бібліотеки, проте у бібліотекарів є проблема - чим малюка зайняти та зацікавити. В бібліотеках є вільні площі і в той же час відсутнє сучасне, хороше обладнання. Є необхідність розширювати формат участі бібліотек у дозвіллі дітей, щоб розвантажити батьків та долучати до стін бібліотеки більше нових та зацікавлених користувачів.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Пропонуємо створення дитячих кімнат "Бібліоняня" для розвантаження на деякий час батьків, щоб вони могли вирішити свої нагальні справи або просто почитати в стінах бібліотеки, коли їх діти розважаються та розвивають свої здібності за іграми та книгами. За короткий термін буде створено 14 локацій з ігровими кімнатами, котрі будуть надавати такі можливості батькам безкоштовно.

План заходів з реалізації проекту

Облаштування дитячих кімнат предметами дитячого інтер'єру, яскравими меблями, технікою, потрібним обладнанням. Підбір сучасних розвиваючих ігор та книжок, котрі будуть цікавити дітей.

Опис проекту

Бібліотека- це місце де можна почитати разом з дитиною, зайняти дитину цікавими та розвиваючими іграми, книгами. Батьки не завжди мають можливість залишити свою дитину на годину-дві поруч з будинком, щоб вирішити свої нагальні питання, такі місця є, але вони всі платні. Даним проектом ми прагнемо зробити крок до розширення можливостей бібліотек для людей, зробити бібліотеки центрами відпочинку, розвитку та проведення дозвілля.

Фотографії