Світловий Фонтан "Космонавт" Відхилений

Доданий
11.04.2017
Номер
14
ЗЕЛЕНЕ МІСТО

Даним проектом передбачається повна реконструкція фонтану по вулиці Вітрука (район Польова), встановлення підводних блакитних світлових прожекторів для щоденної роботи фонтану у вечірній час до 21.30.

Автор проєкту
Віталій
Віталій Сівко
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Створити у районі Польова у Житомирі гарний світловий фонтан

Загальнодоступність

Так.
Фонтан є загальнодуступним

Користувачі

Жителі міста та гості

Проблема

Фонтан "Космонавт" декілька років назад фонтан був відновлений, роками його вигляд був жахливим. Проте, вважаємо, що у 2012 році і сьогодні вигляд фонтану бажає бути набагато кращим.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

У 2012 році за словами колишнього міського голови фонтан був відновлений за кошти благодійників. Зрозуміло, що за обмежені ресурси благодіних організацій якісного фонтану створити не можливо. Ми вважаємо, що Житомир заслуговує на те, щоб мати гарний фонтан, який тим більше присвячений темі "Космонавтики", яка популяризує наше місто в Україні та світі.

План заходів з реалізації проекту

У презентації, що додається, можете ознайомитися з візуалізацією фонтану і розрахунками витрат, які необхідні для реконструкції.

Опис проекту

Ми разом із київською компанією «Імперія води», яка збудувала найкращі фонтани в Україні та має співпрацю з багатьма містами нашої держави, розробили проект для будівництва світлових фонтані у Житомирі. Серед фонтанів, які необхідно реконструювати, один з них знаходиться по вулиці Вітрука поряд з Польовим Майданом. Фонтан знаходиться поряд з великим житловим масивом, де проживають тисячі житомирян. Даний проект вважаємо важливим і сподіваємося на підтримку виконавчих органів міської ради та жителів міста. Спеціальне світлове забезпечення підводними прожекторами блакитного і синього кольорів та щоденна робота фонтану у вечірній час до 21.30 буде улюбленим місцем відпочинку житомирян.

Фотографії