Світловий Фонтан Центральний Відхилений

Доданий
11.04.2017
Номер
13
ЗЕЛЕНЕ МІСТО

Даним проектом передбачається повна реконструкція великого фонтану в центрі Житомира поряд з обласною бібліотекою ім. Олега Ольжича, встановлення підводних синьо-жовтих світлових прожекторів для щоденної роботи фонтану у вечірній час до 21.30.

Автор проєкту
Віталій
Віталій Сівко
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Збудувати у центрі Житомира гарний світловий фонтан

Загальнодоступність

Так.
Фонтан є загальнодуступним

Користувачі

Жителі міста та гості

Проблема

Фонтан у центрі міста на Новому Бульварі потребує повної реконструкції. Півтора роки назад ми помітили, що його навіть фарбували фарбою, де відсутні плити. Вважаємо, що головний фонтан міста має бути особливим.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

У презентації, що додається, можете ознайомитися з візуалізацією фонтану і розрахунками витрат, які необхідні для реконструкції.

Опис проекту

Ми разом із київською компанією «Імперія води», яка збудувала найкращі фонтани в Україні та має співпрацю з багатьма містами нашої держави, розробили проект для будівництва світлових фонтані у Житомирі. Серед фонтанів, які необхідно реконструювати, один з них знаходиться неподалік від Житомирської обласної державної адміністрації і Житомирської міської ради на Новому Бульварі. Даний проект вважаємо важливим і сподіваємося на підтримку виконавчих органів міської ради та жителів міста. Спеціальне світлове забезпечення підводними прожекторами синього і жовтого кольорів та щоденна робота фонтану у вечірній час до 21.30 буде улюбленим місцем відпочинку житомирян.

Фотографії