Алея Талантів Житомирщини Відхилений

Доданий
10.04.2017
Номер
10
КОМФОРТНЕ МІСТО

Створення у Житомирі Алеї найбільш відомих талановитих колективів та осіб – представників Житомира і Житомирщини, які зробили (роблять) вагомий особистий внесок у розвиток культури України та є відомими на території держави і за її межами.

Автор проєкту
Віталій
Віталій Сівко
Бюджет
545 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Збережемо разом культуру рідного краю заради майбутніх поколінь!

Загальнодоступність

Так.
Алея буде візитівкою Житомира. Досягнення будуть цікаві для гостей, учасників фестивалів.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Даний проект є важливим і потребує підтримки впровадження у Житомирі.

План заходів з реалізації проекту

У додатку презентації, що додається до даного опису, розміщую фотографії, фінансові розрахунки.

Опис проекту

Проектом передбачається виготовлення і встановлення 14 спеціальних металевих стендів з світлонеоновим підсвіченням вздовж алей неподалік від нового концертного майданчику у Житомирському парку культури і відпочинку. Мови стендів – українська та англійська. Алея стане важливою візитівкою обласного центру - міста Житомира.
На алеї будуть представлені: Барон Шодуар, Борис Лятошинський, Святослав Ріхтер, Віктор Косенко, Олег Ольжич (Кандиба), Ніна Матвієнко, Хорова капела «Орея», Валерій Харчишин і український рок-гурт «Друга Ріка», ансамбль «Сонечко», ансамбль «Льонок», Георгій Мокрицький, Юрій Камишний, Володимир Шинкарук, Наталія Скорульська.
Відмінності нашої Алеї від тих, які створені у містах України та в інших країнах світу:
1. У Житомирі люди матимуть можливість ознайомитися з біографічною довідкою людини (колективу), переглянути фото, що демонструють творчі досягнення.
2. На надписи імен відомих особистостей (колективів) не ставатимуть ногами люди, адже у Житомирі будуть встановлені спеціальні конструкції за межами пішохідної частини. Наприклад, у містах просто на пішохідних частинах покладені металеві зірки із іменами, більшість людей, які проходять повз тих зірок, навіть не знають зазначених імен.
3. Місце розміщення алеї відомих діячів культури Житомирщини – мальовниче місце у центральному міському парку поряд з новим літнім концертним майданчиком.

Фотографії