Встановлення на зупинках карт-схем із графіком руху громадського транспорту На реалізації

Доданий
22.03.2017
Номер
6
КОМФОРТНЕ МІСТО

Проект спрямовано на покращення комфорту мешканців та гостей міста Житомира під час користування громадським транспортом (маршрутні таксі, тролейбуси, трамваї), а також сприятиме туристичній привабливості міста.

Автор проєкту
Жанна
Жанна Соловйова
Бюджет
997 500 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Загальнодоступність

Так.
Мешканці та гості міста.

Мета проекту

Встановлення таких карт-схем із розкладом руху громадського транспорту, шо надасть змогу мешканцям та гостям міста максимально ефективно використовувати свій час для того, щоб дістатися до потрібної їм вулиці/зупинки тощо.

Проблема

Відустність зручних схем навігації по місту.

Пропоноване рішення, що до розв’язування проблеми і його обґрунтування

Проект передбачає встановлення на зупинках громадського транспорту спеціальних конструкцій із зазначенням маршрутів транспорту, графіку руху громадського транспорту (тролейбусів, трамваїв та маршрутних таксі) та корисної інформації про пам’ятки архітектури, ярі розташовані поруч із зупинкою або іншої соціальної інформації.
Встановлення карт-схем руху громадського транспорту дасть змогу житомирянам та гостям міста краще орієнтуватися в тому, як дістатися в ту чи іншу точку Житомир а. Наприклад, мешканці, які користується громадським транспортом, зазвичай, користуються декількома видами транспорту для того, щоб дістатися місця навчання/роботи. Дана інформація допоможе правильно скласти маршрут та зрозуміти, де додатково треба буде зачекати. А де ні. Гості міста завжди зможуть орієнтуватися у нашому місті, ця схема надає можливість дізнатися, як дістатися до іншого об’єкта\вулиці міста без допомоги сторонніх осіб. Розміщення таких схем надасть можливість житомирянам та гостям міста відчувати себе більш комфортно, не турбуючи інших, адже вони самостійно зможуть планувати маршрут, логістику.
Якщо ми говоримо про благоустрій нашого міста, про європейські стандарти, то встановлення таких карт-схем із розкладом руху громадського транспорту ще раз підкреслить, що наше місто – місто європейське. Адже такі інформаційні схеми із графіком руху транспортирних засобів є практично в кожному європейському містечку.
Цільові групи:
1) Учні загальноосвітніх шкіл міста Житомира. Діти самостійно зможуть орієнтуватися на якій зупинці вони знаходяться і зможуть самостійно підрахувати на якій зупинці їм слід вийти, куди їхати тощо. Тож такі інформаційні схеми є своєрідним помічником для батьків.
2) Студенти та молодь.
3) Доросле населення та гості міста.
4) Люди з інвалідністю (в тому числі із вадами слуху та мови).

План заходів з реалізації проекту

Встановлення конструкцій, що виготовлені із оцинкованої сталі товщиною 1.00 мм з подвійним згином по всьому периметру із закругленими вуглами, спеціальним кріпленням, обклеєних плівкою з інтер’єрним друком та ламінацією, що кріпиться на металеву трубу діаметром 60-76 мм, яка пофарбована із застосуванням порошкової технології. Адреси, де будуть встановлені конструкції, будуть визначені за погодженням з управлінням транспорту та зв’язку, а також департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради.

Фотографії