Островки здоров’я для всіх На реалізації

Доданий
21.03.2017
Номер
3
ІНКЛЮЗИВНЕ МІСТО

Розміщення вуличних комплексів обладнання для людей з фізичними вадами здоров’я. Такі майданчики будуть сприяти спілкуванню між собою різних категорій людей, прискорювати адаптаційний процес оздоровлення та сприятиме укріпленню здоров’я.

Автор проєкту
Галина
Галина Шевчук
Бюджет
241 621 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Загальнодоступність

Так.
Обладнання розраховане для зміцнення здоров’я всіх категорій громадян.

Мета проекту

Сприяти спілкуванню між собою різним категоріям людей, а також це буде прискорювати адаптаційний процес оздоровлення і сприятиме укріпленню здоров’я.

Проблема

Відсутність вуличних спортивних комплексів для людей для людей з фізичними вадами здоров'я, маломобільних груп населення

Пропоноване рішення, що до розв’язування проблеми і його обґрунтування

Встановлені тренажери можуть бути успішно використані як дітьми, так і дорослими. Деякими, зможуть користуватися також люди похилого віку та люди після травм опорно – рухової системи. Також пропоную встановити обладнання для звичайних діточок, щоб ні одна, ні інша категорія людей не відчувала себе обмеженою.

План заходів з реалізації проекту

На відміну від стандартного розміщення тренажерів, на одному майданчику відразу декількох штук, пропоную встановлювати кожен тренажер відразу біля тротуару або пішохідних доріжок, між деревами, щоб був затінок. Приблизний розмір таких тротуарних «кишень» 2х2 м, доступ до тренажерів має бути без бордюрів, щоб зручно було добиратися інвалідам – колясочникам.

Фотографії