Extrime park для занять Street work out На реалізації

Доданий
22.03.2017
Номер
12
АКТИВНЕ МІСТО

Пайп-парк, що включає екстрим-майданчик для велосипедистів, срейтерів та роллерів, облаштування майданчику для занять «STREET WORKOUT», встановлення столів для настільного тенісу; облаштування спортивно-ігрового майданчика для дітей – інвалідів.

Автор проєкту
Валерій
Валерій Онопрієнко
Бюджет
551 139 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Загальнодоступність

Так.
Для максимальної доступності екстрім-майданчика для широкого загалу активних містян та гостей міста.

Мета проекту

Створити легальне місце проведення тренувань та змагань з доступних широкому загалу екстремальних видів спорту та залучити до занять спортом всі версти населення, у тому числі і дітей-інвалідів.

Проблема

На даний час у місті не існує жодного подібного майданчика, як результат – активна молодь створює необхідні для тренувань траси, трампліни та різні елементи у зовсім в непристосованих, а іноді небезпечних місцях. Звичайно ці місця легкодоступні для необізнаних підлітків, в результаті чого останні отримують різного роду травми, а їх батьки конфліктують з екстремалами. Окрім цього при облаштуванні стихійних майданчиків наноситься шкода ландшафту парків та прибудинкових територій.

Пропоноване рішення, що до розв’язування проблеми і його обґрунтування

Реалізація проекту надасть змогу екстремалам, що катаються на велосипедах, скейтбордах чи роликах проводити свої тренування на відповідно облаштованому майданчику. В подальшому відкрити на базі «extreme park для всіх» відповідні секції або клуби, що буде сприяти популяризації здорового способу життя та активному дозвіллю молоді.

План заходів з реалізації проекту

В реалізації проекту будуть задіяні будівельні організації. Їх завдання - відновити зовнішній і внутрішній вигляд майданчика, забезпечити необхідне покриття території, встановлення відповідного спортивного знаряддя та виконання огорожі.
«Еxtreme park для всіх» включає:
• екстрим-майданчик розміром 30 на 40 м (орієнтовно). Територія якого має відповідне покриття та встановлені спеціальні конструкції для розгону та виконання різноманітних фігур при катанні на велосипеді, скейті чи роликових ковзанах;
• майданчик для занять «STREET WORKOUT» облаштований відповідним знаряддям;
• стіл для настільного тенісу;
• спортивно-ігровий майданчик для дітей – інвалідів.