До уваги авторів проектних пропозицій Бюджету участі – 2017!

Запрошуємо Вас взяти участь в зустрічах авторів проектів із представниками виконавчих органів міської ради, місцевої громади.

В рамках урбаністично-культурного фесивалю "Майстерня міста Житомир 2017" з 12 по 15 червня в пунктах супроводу бюджету участі на базі бібліотек-філіалів КЗ "Централізована бібліотечна система" Житомирської міської ради відбудуться зустрічі авторів проектних пропозицій за участю представників Координаційної ради з питань впровадження бюджету участі та профільних виконавчих органів Житомирської міської ради.
Метою проведення зустрічей є створення для мешканців можливостей спільно осмислити існуючі проблеми і потреби, а також заохочення до співпраці. В ході зустрічей і обговорень автори проектів можуть порівняти свої ідеї з пропозиціями інших мешканців, отримати цінні зауваження до своїх проектів, а також зустріти людей з подібними ідеями та об’єднати свої зусилля.
16 червня о 19.00 на майданчику біля Житомирської обласної наукової бібліотеки бібліотека імені Ольжича чекаємо на модерованій дискусії «Діалог – зміна починається з розмови!», по завершенню якої відбудеться вручення подяк від міського голови С.Сухомлина авторам проектних пропозицій 2017.

Графік проведення зустрічей з авторами проектних пропозицій