1 жовтня стартує загальноміське голосування за кращі проекти бюджету участі

Прийди та проголосуй з 1 по 10 жовтня до Житомирської міської ради, Корольовської районної рада, Богунської районної ради.

Прийди та проголосуй з 1 по 10 жовтня до Житомирської міської ради, Корольовської районної рада, Богунської районної ради.

 Загальна сума бюджету участі у 2017 році становить 12 000 000 грн. Всього до загальноміського голосування допущено 60 проектів. Із них можна обрати 5 найкращих ідей. Проекти-переможці будуть реалізовані у 2018 році.

 Обрати найкращі проекти ти можеш двома способами.

 Проголосувати на сайті Житомирської міської ради pb.zt-rada.gov.ua:

 Необхідно зареєструтися, у вікні реєстрації завантажити сканкопії (або фотографії) першої сторінки паспорту та документу, що підтверджує приналежність до міста Житомира (реєстрація в місті Житомирі/студентський квиток/довідка з роботи), вибрати проекти зі списку і голосувати за ті ідеї, які, на вашу думку, є найпріорітетнішими для покращення міста.

 Проголосувати в пунктах для голосування:

 Прийди в пункт голосування – до Житомирської міської ради, Корольовської районної рада чи Богунської районної ради. Покажи консультанту паспорт та документ, що підтверджує приналежність до міста Житомира (реєстрація в місті Житомирі/студентський квиток/довідка з роботи). Вибирай проекти зі списку і голосуй за ті ідеї, які, на твою думку, є найпріорітетнішими для покращення міста.

 Пункти для голосування працюють з 1 по 10 жовтня з понеділка по п’ятницю з 10:00 по 19:00 та з суботи по неділю з 11:00 по 15:00.

 Не будь байдужим! Місто змінюєш ти!